Inspirujte se kolekcí nábytku VASAGLE

Značka Vasagle je velmi populární u milovníků industriálního stylu. Kombinace dřeva v teplém odstínu s kovem v černé barvě se hodí do většiny interiérů. Také k těmto materiálům později snadno doladíte dekorace a další nábytek. 

Inspirujte se kolekcí nábytku VASAGLE

Předsíň je základem pro udělání dobrého prvního dojmu. Přivítejte své hosty ve stylové místnosti s dokonale sladěným nábytkem. Na fotografii můžete vidět lavici s úložným prostorem, která bude nápomocná zejména starším lidem během obouvání, ale také všem, kteří ocení pohodlí. Lavice má také úložný prostor pro uschování potřebného příslušenství. Dále zde vidíte stojan 3v1. Ve vrchní části slouží jako věšák na bundy a oblečení a ve spodní části jako botník s lavicí.

Lavice s úložným prostorem Vasagle Artur - 2735 Kč - ZDE
Stojan na boty a oblečení VASAGLE POMPO hnědočerný - 3299 Kč - ZDE

Další důležitou místnosti je jídelna. Zde je důležité hlavě pohodlí a praktičnost. Barový set vám umožní strávit večer s partnerem velmi příjemným způsobem. Tato moderní sestava v industriálním stylu se jednoduše stane dominantou pokoje. Navíc občerstvení nemusíte nosit z kuchyně a zpět. Stačí použít Vasagle pojízdný regál, který poslouží při přesunu pokrmů, a poté i již použitého nádobí.

Pojízdný regál VASAGLE Lenyx hnědý - 2179 Kč - ZDE
Barový set Vasagle - 4149 Kč - ZDE

Mít hezky a kvalitně vybavenou pracovnu je základ pro úspěšný den! Hlavním prvkem je stůl, u kterého strávíte celý den. Proto je důležité promyslet výběr a nedělat ukvapená rozhodnutí. Psací stůl VASAGLE Luma nadchne všechny milovníky rustikálního a industriálního stylu. Zatímco deska stolu je vyrobená z dřevotřísky s hřejivou strukturou dřeva, nohy jsou z odolného kovu. Po obou stranách stolu jsou čtyři praktické háčky, na které si můžete pověsit tašky nebo různé složky. Ke stolu je vhodné sladit také policové díly. Rohová knihovna Cora a nástěnné police Ula dokonale ozvláštní stěny pokoje a dodají jim charakter.

Psací stůl VASAGLE Luma hnědý - 2279 Kč - ZDE
Nástěnná police VASAGLE Ula hnědá - 3 kusy - 825 Kč - ZDE
Rohová knihovna VASAGLE Cora hnědá - 585 Kč - ZDE

Obývací pokoj je zaručeně hlavní místnosti domácnosti. Zde trávíte svůj volný čas s rodinou, sami, ale i s návštěnou. Proto je důležité mít pokoj skvěle a útulně vybavený. Konferenční stůl má velký úložný prostor, což zaručuje pohodlnost během používáni a také spoustu místa pro odložení nádobí. Skříňka Jess s elegantními liniemi a teplou hnědou barvou přináší do vašeho domova také osvěžující pocit. Poslouží jako knihovna i regál pro vystavení fotografií, květin a dekorací. TV stolek nabízí dostatek úložného prostoru. Stolek se hodí do retro interiéru nebo do interiéru zařízeného v industriálním či rustikálním stylu a je velice stabilní. 

Konferenční stůl Vasagle hnědý - 2279 Kč - ZDE
Skříňka VASAGLE Jess hnědá - 2405 Kč - ZDE
TV stolek VASAGLE WERO - 2395 Kč - ZDE

Úložného prostoru a regálů není v kuchyni nikdy dost. Tak proč to nepojmout stylově s regály Vasagle? Regál Aiwa vám pomůže s organizací nádobí a potravin ve vaší kuchyni. Regál se skládá z hlavní desky, čtyř otevřených polic, košíkové zásuvky a několika háčků, které slouží k zavěšení vařeček a utěrek. Regál Erin s poličkami a se 2 síťovými koši na ovoce a s 6 háčky na utěrky nebo nádobí vám usnadní vaření a každodenní život. 

Kuchyňský regál VASAGLE Aiwa hnědočerný - 2619 Kč - ZDE
Regál VASAGLE Erin hnědý - 2669 Kč - ZDE

Proměňte svou koupelnu v oázu klidu a pohody s koupelnovými skříňky Vasagle. Díky matné bílé barvě a jednoduchým liniím nábytek působí velice vzdušně a svěže. Skandinavský styl je navíc v koupelnách velmi oblibený, dokážete jej sladit s ostatními doplňky a celkovým uspořádaním místnosti.

Koupelnová skříňka Vasagle Whitney bílá - 2985 Kč - ZDE
Koupelnová skříňka VASAGLE Linda bílá - 2639 Kč - ZDE
Koupelnová skříňka VASAGLE Walla bílá - 1549 Kč - ZDE
Koupelnová skříňka Vasagle Whitney II bílá - 3139 Kč - ZDE
Koupelnová skříňka MELISSA bílá - 1549 Kč - ZDE

Mít hřejivou a útulnou ložnici je nutnost. Příjemná atmosféra a prostředí ve kterém se budete cítit dobré vám zajistí nábytek Vasagle. Botník zde můžete použit jako taburet, který má navíc i úložný prostor, do kterého můžete uschovat například ložní prádlo. Noční stolek se stane skvělým místem pro odložení knihy nebo brýlí těsně před tím, než se uložíte ke spánku. Na stojan si můžete zavěsit teplý župan a do polic uložit huňaté papuče, což oceníte obzvlášť v zimě. 

Botník s úložným boxem VASAGLE Doby hnědý - 3329 Kč - ZDE
Rustikální stolek VASAGLE hnědočerný - 1229 Kč - ZDE
Stojan na boty a oblečení VASAGLE POMPO hnědočerný - 3299 Kč - ZDE

Prohlédněte si další místnosti vybavené nábytkem Vasagle a načerpejte inspiraci. 

Nástěnná police VASAGLE Lex hnědá - 575 Kč - ZDE
Rohový regál VASAGLE hnědý - 985 Kč - ZDE

Komoda VASAGLE Ate hnědá - 3645 Kč - ZDE
Psací stůl VASAGLE OLA hnědočerný - 2235 Kč - ZDE
Lavice VASAGLE Beth hnědá - 2169 Kč - ZDE

Konferenční stolky VASAGLE Haward hnědé - 2065 Kč - ZDE 
Stolek VASAGLE hnědočerný - 829 Kč - ZDE
Komoda VASAGLE Robyn hnědá/černá - 2795 Kč - ZDE


Sdílejte článek s přáteli   Sdílet

Andrea Stujová

Andrea Stujová
autor článku

Jsem máma dvouletého syna a holka z vesnice s veselou duší i povahou, zato však s příjmením, s nímž to mám jako s pravopisnými pravidly – také jasně existují, mají svou podobu, ale málokdo si je pamatuje a píše správně. Díky tomu jsem možná získala svérázný pohled na svět a smysl pro humor, jež se snažím promítat do každodenních situací, práce i písemných záznamů.

Magisterský titul z oboru sociální a masová komunikace jsem uplatňovala více než třináct let v manažerské funkci v reklamní agentuře. Kromě toho jsem se věnovala ještě produkci a v rámci vedlejšího zájmu psaní a copywritingu. V roce 2021 jsem vydala v nakladatelství Pointa svou knižní prvotinu Psaní se nečervená. Nejen o knize vyprávím v prvním a druhém rozhovoru. V současné době spolupracuji s Houseland jako blogerka a Content and product specialist.

Vášnivě ráda čtu, peču, zajímám se o umění a design, uklidňuji se procházkami v přírodě, dobrou kávou a hořkou čokoládou. Do své nejbližší rodiny, kterou miluji, bezpochyby řadím svého jorkšíra a kočku.


Další zajímavé články

21. 3. 2021

Má cenu kupovat sedací soupravu přes e-shop?

Je to již půl roku, co jsme do prodeje zařadili kolekci sedacích souprav. Níže bychom rádi shrnuli pár důvodů, proč nemusí být nákup online žádným ternem.

9. 11. 2021

Znáte modulární nábytek MOBIUS?

S velkou radostí vám představujeme geniální edici modulárního nábytku MOBIUS. Pokud patříte mezi ty, které jen tak nějaká sériová kolekce nábytku neuspokojí, jste tady správně.

19. 7. 2022

Změňte vzhled vašeho domova se závěsy

Hledáte perfektní závěs do oken, který by dodal styl vašemu domovu? Nebojte se! Jsme tu, abychom vám pomohli. Závěsy jsou odrazem vašeho stylu a vkusu. Investice do správného typu závěsů se...

26. 9. 2022

9 trendů do dětského pokoje, které musíte vyzkoušet

Dětský pokoj je malé království každého dítěte. Je to prostor, kde probíhají velké mylníky od lezení či prvních kroků, až po první zamilované dopisy, přátelství a záliby. Vytvořte pro své děti...

9. 1. 2023

Jak na moderní koupelnu

Malá místnost, která zvládá velké věci. Taková je koupelna, často opomíjená Popelka domácnosti, jejíž zařizování si rozhodně zaslouží velkou dávku pozornosti. Jak z obyčejné koupelny vykouzlit...

17. 3. 2023

Jak na dokonalý vzhled interiéru? Layering! Trend ve vrstvení

Možná trend Layering znáte, možná jste o něm jen slyšeli, a možná ho i denně využíváte, ať už cíleně, nebo nevědomky, aniž byste třeba tušili, že jste vlastně naprosto in. Pojem vrstvení je...

19. 9. 2023

Japandi - styl, který si vás získá

Jak už sám název napovídá, jedná se o styl kombinující japonský minimalismus se skandinávským smyslem pro estetiku. Ač na první pohled neslučitelné styly, opak je pravdou, neboť výsledkem Japandi je...

3. 10. 2023

Jak zařídit vysokoškolský pokoj v malém prostoru

Připraveni vstoupit do nového semestru? Ať už jste na nový školní rok nachystáni či nikoliv, není důvod k obavám. Máme pro vás 7 úžasných tipů na multifunkční nábytek,...

Snadné vrácení a reklamace

Na vrácení máte až 60 dnů

26 000 produktů

Unikátní a stylová nabídka

Doprava ZDARMA

Nad 3000 Kč jde doprava na nás

96 % spokojených zákazníků

Jejich recenze hovoří za vše